Skip to content Skip to footer

Anti-semitische stellingen op de website forum.politics.be

Het is niet de eerste keer dat anti-semitische stellingen worden op dit Internet forum gehouden.


 


Door naar de volgende link te gaan: http://forum.politics.be/showthread.php?p=2773222#post2773222, kan men er een artikel ontdekken over het zogenaamde antisemitisme, die uitlegt, dat, bijvoorbeeld, het antisemitisme van de jaren 30 een logische reactie was van “een plaatselijke” bevolking die door een Joods deel van de bevolking werd verstikt…


 


In extenso staat er geschreven:


 


« 8 strafpunten voor vermeend antisemitisme, omdat werd aangetoond dat ideeën uit Joodse geest ontsproten niet alleen zeer sterk antropocentrisch zijn, maar ook zeer onverdraagzaam zijn tegenover bepaalde volkeren of volksgroepen? De Talmoed staat vol van anti-Goyse uitspraken. Het beschrijft de Goyim (niet-Jood) als een wezen minder dan vee, dat de Jood als zijn slaaf kan misbruiken wanneer hij dat wenst. De Thora is op dat vlak iets minder expliciet, al vind je in bijvoorbeeld de boeken Genesis, Exodus en Esther tal van uitspraken die grote onverdraagzaamheid aantonen. Zo is er bijvoorbeeld de massamoord op de 75,000 Perzen in het boek Esther, die tot op de dag van vandaag elk jaar wordt herdacht met het Purimfeest. Massamoord, bedriegerij en andere smeerlapperij werden door Joden tot feestdagen verheven. Doorheen de geschiedenis heeft deze minachting voor het niet-Joodse leven geleid tot consequente uitbuiting van niet-Joden, gebrek aan respect voor de waarden en normen van gastlanden en infiltratie in de politieke systemen van gastlanden door Joden, met de vele Jodenvervolgingen als gevolg. Het antisemitisme van de jaren 1930 in Duitsland is slechts één van de vele hoogtepunten uit een geschiedenis van vervolging, die de logische reactie was op het misbruik door een significant deel van de Joodse bevolking op de orriginele bewoners van het gastland.
Ik zie op dit forum grove beledigingen en leugens t.a.v. moslims, nationaal-socialisten, het VB, 9/11-“believers” en vele anderen, … maar daar reageert jullie automatisch systeem niet op. Wat is trouwens het nut van dit soort censuur? Wat bereikt u ermee wanneer men de grootste onzin mag vertellen over moslims, “nazis”, communisten en eender wie maar wel 8 strafpunten krijgt om het vertellen van de waarheid over Joodse filosofieën (men had het niet eens over Joden maar slechts over Joodse denkstromen)? Het straffe van dit ganse verhaal is dat een aantal van mijn Joodse vrienden het omzeggens met mij eens zijn en dat ze er van overtuigd zijn dat de strenge toepassing van deze wetgeving net het antisemitisme voedt ».


 


Het Centrum voor Gelijkheid van kansen werd gewaarschuwd opdat de beste gevolgen aan deze zaak gegeven kunnen worden en dat deze website ophoudt met dergelijk proza te publiceren.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now