Skip to content Skip to footer

Antisemitisch commentaar op Facebook n.a.v. een aanslag met ramvrachtwagen in Israel

Na de terroristische aanslag met een ramvrachtwagen in Jerusalem, kon men op Facebook het volgende commentaar lezen:

« Joden zijn nooit onschuldig.

Verachterlijke (sic) zionistische joodse wezens hun monsterlijke praktijken tegen de mensheid en in het bijzonder zeer jonge kinderen en zelfs baby’s blijft gelukkig niet meer ongemerkt… Door u letterlijk zand in de ogen te strooien willen zij u onbewust deel uit laten maken van hun satanistishe (sic) duivelse praktijken. Immers ieder cent die u bijdraagt draagt u direct bij aan het moorden onderdrukken verkrachten van de onschuldigen op deze wereld.

Weet je wat Hitler zijn laatste woorden waren? Hij zei: “Ik kost (sic) iedere jood vermoorden dat er is maar dat heb ik niet gedaan om de volgende generatie te laten zien wa (sic) voor mensen dat da (sic) zijn” Ze zijn de SS of Whermacht (sic) van Hitler… Israel (sic) en alles waar het voor staat keur ik af! Het zijn de SS’ers van Isreal (sic) die gedood zijn. Het zijn geen mensen die gestorven zijn. Ze durven over hun Jodenvervolging en gruwelijkheden in 40-45 te klagen maar zijn geen haar beter.

Reed die vrachtwagen op diesel, op benzine of op ### (gas)? Was er een BBQ?

Schokkende beelden? Wow dat is absoluut niet schokkend! Dit is de beste grap van 2017! Een dikke duim voor de dader, hij is een martelaar, een held (shahid). Eerlijk, hij had ze allemaal moeten doodrijden. Pff dat ik medelijden ging hebben met zoiets???

Drie doden is een klein aantal, de media moet stoppen met selectieve nieuws te verspreiden. Een strike is wel 10 eh! De media zijn ultra zionistisch, de westerlingen dansen naar de pijpen van de joden. De joden krijgen steun van Amerika en Europa. Er is een internationale zionistische lobby waarbij Joods- actueel een lokaal voorbeeld is maar onze media verzwijgen dit. Onze eigen politieke partijen collaboreren en hun collaboratie is meer dan compromitterend, het is een misdaad.

Wat hebben joden in Palestina te zoeken? Stuur die rotzionisten terug naar Europa en Amerika. De grote oorzaak ligt aan de joden die ‘zo onschuldig’ is volgens de media. De joden zorgen hier trouwens zelf voor door kinderen te vermoorden.

Trouwens het zijn geen mensen die gestorven zijn maar fascisten. Schandalig dat iemand die zijn land verdedigt een terrorist wordt genoemd. Islamitisch gezien is het trouwens geen misdaad omdat je een soldaat mag doden als je in gevaar verkeert.

Nu ja, het is niet juist maar toch wel begrijpelijk hoor, wat zou je zelf hebben gedaan? Wat jullie (Belgen) joden hebben aangedaan tijden WO2 is niets, vergeleken met wat er in Palestina gebeurt. Hij had ze allemaal mogen neermaaien.

Geen medelijden! »

Het rapport werd doorgestuurd naar UNIA.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now