Skip to content Skip to footer

Antisemitische commentaren op de website van Le Vif

In het kader van een artikel op 18 mei 2012 gepost op de website van Le Vif met als titel « L’humoriste controversé Dieudonné candidat aux législatives françaises » (« Controversiële humorist Dieudonné candidaat voor de franse wetgevende verkiezingen »), werden er verschillende antisemitische en racistische commentaren ontdekt. Waaronder deze van « we can »:


 


« (…) Les camps de concentration? Quels camps? Ce sont les cons qui ont inventé ces camps avec ajout d’ingrédient: “la shoah” pour tromper les cons. Vous pleurnichez depuis les années 30 vous déclarant “pov’victimes” alors que la terre a été parasitée par ces mites. Le mal en pis, c’est que vous avez réussi de connivence avec les pays que vous avez achetés à élaborer un mur de protection qui a pour nom: “l’antisémitisme” (…) ».


(…) Concentratiekampen? Welke kampen? Het zijn idioten die deze kampen hebben uitgevonden met als toegevoegde ingredient “de Shoah” om de idioten te misleiden. Sinds de jaren 30 janken jullie, en geven zich aan als och erme slachtoffers  terwijl de wereld geparasiteerd werd door deze mythen. Het ergste is dat jullie er in geslaagd zijn met de medeplichtigheid van de landen die jullie omgekocht hebben, een beschermingsmuur op te richten met als naam: “antisemitisme” (…) »)


 


Deze commentaren werden bij de webmaster aangegeven ter verwijdering. De aangifte werd ook naar het Centrum voor Gelijkheid van Kansen doorgestuurd.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now