Skip to content Skip to footer

antisemitische commentaren op sociale netwerken tegen een Brusselse PS-activist

Na de aankondiging van de uitsluiting van Emir Kir van de Socialistische Partij naar aanleiding van een klacht ingediend bij de Vigilantie Commissie van de Brusselse Federatie van de Socialistische Partij door Jérémie Tojerow, lid van de PS in Sint-Gillis, was laatstgenoemde de het doelwit van antisemitische en samenzweerderige opmerkingen op sociale media Twitter en op zijn Facebook-pagina.

 In het bijzonder kunnen we de volgende opmerkingen lezen uit:

Mehmet Inan: “Deze beslissing heeft een veel bredere reikwijdte dan alleen Emir Kir. Dit is de uitsluiting van alle Turkse politici die banden met de AKP en MHP durven te onderhouden. Het is veelbetekenend om te zien dat degene die de klacht indiende, Jérémie Tojerow, van joodse afkomst is, waarschijnlijk de dubbele Belgisch-Israëlische nationaliteit heeft, en waarschijnlijk zelfs Netanyahu, de crimineel van 9/11/2001 persoonlijk al heeft ontmoet. Deze affaire was daarom nog een zionistische stap om de Belgische politiek te domineren en de zionistische oligarchie aan de macht te houden in alle landen die ze regeren “

Scylla Mb: “Uw plaats is niet in de P.S. mijn beste meneer, maar in Vlams Belang! Je bent zeker undercover, maar sommigen weten het .. »

 

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now