Skip to content Skip to footer

Antisemitische en negationistische uitlatingen op de site van « Het Laatste Nieuws »

Als reactie op het artikel « Nieuwe Israëlische luchtaanvallen na Palestijnse raketten » dat door de Vlaamse krant « Het Laatste Nieuws » eveneens online werd gepubliceerd, werden verschillende antisemitische en negationistische commentaren gegeven:


 


          Antonio Fernandez, Borgerhout : « Awel Francois De Rycke, de VS inpalmen dat is toch slim bekeken van de Joden »


          Francois De Rycke : « Palestijnen opgelet !! Er is weer een top Jood bij ene die het dochtertje van Clinton heeft getrouwd. Kwestie van hoe palm ik als Jood een land als Amerika in. Zij hebben Wall street al nu nog de HELE politiek. Ik vind ondertussen zelfs het Joods-Amerika een bedreiging voor gans de wereld. »


          Love Rif, Deurne : « Als iemand mij een hand komt geven om vrienden te zijn en dat terwijl hij mijn grond inpikt dan ga ik hem is hard aanpakke en mijn grond verdedigen.Dat is wat de Palestijnen nu doen en terecht! De Joden mogen blijven janken en irritant doen maar ten onder gaan zullen ze doen ».


          Youness D., Antwerpen : « Als de israelis nu eens zouden stoppen met het koloniseren en het innemen van palestijnse gebieden dan kan er over vrede worden onderhandeld en gelijk hebben ze!ik ben tegen elk vorm van geweld zeker waar onschuldige burgers het slachtoffer van zijn wat meestal zo is. Israel doet hetzelfde wat hun is aangedaan tijdens de 2de wereldoorlog maar heb een even grote afkeer van die rijke arabische landen er rond die gene klop doen om te helpen ».


          Dirk Gladines, Antwerpen : « In de verenigde staten worden reservaten aangelegd om de oorsponkelijke bevolking niet uit te roeien… maar de Joden hebben een stuk land gekregen en willen nu ook de oorspronkelijke bevolking van dat land verdrijven…. Stilaan is de mensheid aan het wakkerworden en groeit er Jodenhaat. Het zal niet lang meer duren of de mensen zullen zich ook openlijk tegen hen keren ».


 


Met gevolg van een klacht die werd ingediend op de site van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen, werden deze commentaren van op de site weggehaald.


 


http://www.hln.be/hln/nl/1281/Israel-Palestina/article/detail/1139838/2010/08/01/Nieuwe-Israelische-luchtaanvallen-na-Palestijnse-raketten.dhtml

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now