Skip to content Skip to footer

Antisemitische uitingen door een Antwerpse schilder

De Antwerpse schilder, Vic Schlusman, heeft op internet verschillende negationistische uitspraken gedaan. Zo kon men op de website van Knack verschillende uitspraken lezen die de bewijzen van de Shoah in twijfel brengen. Hij stelt namelijk dat de gaskamers die aan het publiek getoond worden vals zijn, en na de oorlog gebouwd werden.

Ziehier de volledige versie van het commentaar: « Toch vreemd dat men steeds denkt dat de holocaust zo geweldig gedocumenteerd is Er is weinig of niets bekend over de holocaust Buiten de namen van de mensen die weggevoerd zijn en stapels schoenen valiezen of brillen heeft men niet veel tastbaar materiaal Bvb neem nu de gaskamers Alle gaskamers die aan het publiek getoond worden zijn fake Ze werden gebouwd na de oorlog Er is geen enkele echte gaskamer te zien. Ook niet de blauwdrukken of de bouwplannen. ».

Het commentaar bevindt zich nog altijd op de archief pagina van Knack.

Klacht werd neergelegd bij de Federal Computer Crime Unit alsook bij het Interfederaal Centrum voor Gelijkheid van Kansen. Is tot nog toe zonder gevolg gebleven.

http://www.knack.be/nieuws/wereld/mein-kampf-van-hitler-te-koop-in-amsterdamse-kunstgalerie/article-normal-113390.html

http://joodsactueel.be/2015/05/12/ongegeneerd-negationisme-van-antwerpse-kunstschilder/

20150512 - Vic Schlusman

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now