Skip to content Skip to footer

Antisemitische uitlatingen op de site van « Het Laatste Nieuws »


Bij een artikel geschreven over de blokkering van een resolutie bij de VN, door de VS, over de situatie in Gaza, hebben verschillende mensen op een antisemitische manier gereageerd.


 


Mohamed M. (Temse) : « Was ik maar aan de macht daar… Ik weet heel goed wat ik met dat bron van het Kwaad zal doen! Sinds hun bestaan hebben ze zoveel wreedheden op hen geweten en toch blijven ze verder doen… Jullie moesten eens weten wat ze (joden) allemaal van plan zijn in de wereld: rasvernietiging, controle op jullie geld door interesten te gaan betalen, Groot Israel (inc. 6 Arabische landen), ze willen zelfs het VN-hoofdkwartier verhuizen naar Jeruzalem… »


 


Bala de Lumey (Lummen) : « Die arabische landen hebben macht en wapens, dat ze Israel toch eens rap van de kaart vegen. Een facistisch land, met allemaal oorlogsmisdadigers aan de leiding. Een onmenselijk regime dat zijn gelijke niet kent. Ze overtreffen zelfs Hitler en stalin in wreedheid. Ze hongeren de Palestijnen in Gaza uit op een héél wrede manier. »


 


Deze uitlatingen werden snel verwijderd door de moderator van de site.


 


http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/143505/2008/01/22/VS-blokkeren-stellingname-tegen-Isra-l-bij-VN.dhtml

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now