Skip to content Skip to footer

Antisemitische uitlatingen op een blog van katholieke studenten

Op een blog  die de benaming « De Onwrikbaren » (« Les Intransigeants ») draagt en waarop voornamelijk studenten die zichzelf « traditioneel katholiek » noemen, posten staan de nodige antisemitische uitlatingen te lezen.


 


De deelnemers aan deze blog verwarren constant Zionisten en Joden, stigmatizeren beiden en trekken het bestaan van de vernietigingskampen tijdens het nazibewind in vraag (door het gebruik van aanhalingstekens).


 


Men kan op die blog o.m. lezen:


       Op 13 juli 2010: « Ontroerende herdenkingsplechtigheid in Auschwitz » : « Drie generaties van een familie (een overlevende van de holocaust [waarin we allemaal geloven tot aan de dood], zijn dochter en zijn kleinkinderen) hebben tijdens een recente reis naar Auschwitz de pijnlijke gebeurtenissen herdacht die zich afgespeeld hebben  in de « kampen van de dood ». Een ontroerende sequentie met het nodige respect voor de Plicht tot het Herdenken. Vast is u de zéér zedige kleding van de meisjes niet ontgaan. Stel u even de reactie van politici en media voor als Dieudonné iets dergelijks deed ».


       Op 13 juli 2010: « De pedofiele Zionist Polanski vrijgelaten »: « Men hoort die pedofiele integrist van een Jood Polanski op te sluiten in een soort ‘champ de contention’ (woordspeling op camp de concentration oftewel concentratiekamp.) Eens te meerr is aangetoond dat de rechtspraak twee verschillende snelheden bezigt, naargelang u deel uitmaakt van de elite of het gewone volk. Pedofielen zoals Polanski, Mitterand, Cohn Bendit en andere duistere personnages die kinderen gebruiken bij verdachte rituelen blijven gedekt terwijl priesters vervolgd worden voor het minste dat enigzins naar pedofilie ruikt ». 


       Op 10 juli 2010: « De Joodse integristische burgemeester wil twee Christelijke feesten bannen » : « Een toespraak die voor 100% ideologisch integristisch Joods is. Ze willen zich ontdoen ten koste van alles van wat er nog rest van Katholiek Frankrijk. Op een dag, met de hulp van God, geen enkele zionist meer aan de macht en een banning van de veertiende juli ».


 


Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen werd op de hoogte gebracht.


 


http://intransigeants.wordpress.com/

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now