Skip to content Skip to footer

Antisemitische uitlatingen op het forum internet 7sur7

In het kader van een artikel betreffende het onderzoek van de Staatsraad in het toedoen van de Franse Staat in de deportatie van Joden heeft een internetgebruiker genaamd Tamarii Tamarii van Lambermont, het nodig gevonden het volgende te zeggen :


« Mais jusqu’à quand vont-ils pleurnicher ! 60 ans déjà, bientôt 70, faut pas charrier, mon père aussi a été déporté, merde à la fin de ces juifs gripe-sous, rapiats, geignants sans arrêt, faut-il aussi se mettre à plat ventre devant eux, ils nous pourissent la vie, en plus c’est eux qui détiennent la puissance de l’argent du monde et que leur faut-il de plus ?? je vais finir par les haïr, je suis désolé car ce n’est pas mon genre m.. à la fin !!! ».


(« Maar ze gaan janken to wanneer? 60 jaar aldra, bijna 70. Mijn vader werd ook gedeporteerd. Stront aan al die op geld beluste, kreunende zonder ophoudende Joden. Moeten we straks op onze buik voor ze gaan kruipen. Ze bederven ons leven en op de koop toe zijn zij het die de macht van het geld in deze wereld in handen hebben, wat willen ze nog meer?  Ik vrees dat ik ze ga haten, dat spijt me want eigenlijk past dat niet bij me. ») 


 


Een internetgebruiker heeft de moderator gewaarschuwd die deze post heeft verwijderd.


 


Het dossier werd overgemaakt aan het Centrum voor Gelijke Kansen. 


 


http://www.7sur7.be/7s7/fr/1505/Monde/article/detail/674505/2009/02/06/Le-role-de-l-Etat-francais-dans-la-deportation-des-juifs-examine-au-Conseil-d-Etat.dhtml#reageerTag

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now