Skip to content Skip to footer

Antisemitische uitspraken op de internet site www.7sur7.be

In het kader van een artikel uitgegeven op de internet site www.7sur7.be getiteld : « Mc Cain steunt de israelische operaties tegen het afschieten van bomraketten » (« McCain soutient les opérations israéliennes contre les tirs de roquettes »), een internaut, Hassa Haboula, reageert met de volgende opmerking :  


« Het is normaal dat hij steunt, hij is zelf een Jood en hij is in volle presidentiele verkiezingscampagne. Hij is ondersteund door het groot Joods kapitaal in de Verenigde Staten. De macht is belangrijker dan het leven van vrouwen en kinderen! »


(« C’est normal qui soutient il est juif lui même et il est en plein compagne présidentiel. Il est soutenu par les grand capitaux juif au états unis. Le pouvoir est plus important que la vie des femmes et des enfants! »)


 


Deze verklaringen werden overgebracht naar de webmaster van deze informatie site, alsmede naar het Centrum voor Gelijkheid van Kansen, op gestuurd.


 


http://www.7sur7.be/7s7/fr/1735/Israel-Palestine/article/detail/212460/2008/03/19/McCain-soutient-les-operations-israeliennes-contre-les-tirs-de-roquettes.dhtml

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now