Skip to content Skip to footer

Antisemitische woorden op het forum van de Internet site van Het Laatste Nieuws

Antisemitische woorden op het forum van de Internet site van de krant “Het Laatste Nieuws” (http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_338864.html?wt.bron=hlnBottomArtikels), als gevolg van een publicatie met als titel “Jordaanse koning klaagt over stinkende kibboets”, waarin werd verklaard dat de Koning Abdullah II van Jordanië zich beklaagt heeft bij de Israëlische Minister van Buitenlandse Zaken over de stank van de mest gebruikt door een kibbutz aan de Israëlisch-Jordaanse grens.


 


Deze stank zou de grens oversteken en reukhinder veroorzaken in een gebied aan de rand van de Rode Zee waar één van zijn paleizen zich bevindt.


 


Ten gevolge van dit artikel, laat een internetter, “Robert Jan Bergsma”, uit Leuven, het volgend commentaar: “Het Palestijnse volk klaagt al decennia’s over stinkende (illegale) bezetters!”. Vervolgens voegt een andere internetter, “San Euphony” uit Antwerpen, eraan toe: “kunnen die joden nu echt niemand met rust laten is het niet door hun woorden dan is het door andere zaken”.


 


Na de klachten van een bedachtzame lezer, heeft de verantwoordelijke van de site besloten het tweede commentaar te verwijderen.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now