Skip to content Skip to footer

Antisemitische zinspeling op de site www.indymedia.be


Op de internetsite van Indymedia levert een internetgebruiker die het pseudo Insider gebruikt, commentaar op een anti-islam conferentie die in het Vlaamse Parlement georganiseerd werd door Bart Debie, gemeenteraadslid van het Vlaams Belang in Antwerpen en veiligheidsconsultent bij diezelfde partij.


 


Na een gedetailleerde beschrijving van het gebeuren, de gasten en de internationale vriendenkring van Bert Debie eindigt.


 


Insider zijn betoog met het volgende commentaar : « Als politieman geflikt door enkele islamieten wint hij perfect het medelijden en het vertrouwen van rijke en invloedrijke Amerikanen en Joden. »


 


In andere termen : hij  vernoemt als een van de troeven van Bart Debie het vertrouwen dat rijke en invloedrijke Amerikaaanse Joden in zijn visie zouden hebben.


 


Dit commentaar haalt dus weer het spook van een rijke Joodse lobby naar boven die achter de schermen aan het touwtjes trekken is .


 


Het werd daarom doorgegeven aan het Centrum voor Gelijke Kansen dat zich bereid heeft verklaard dit dossier op te volgen.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now