Skip to content Skip to footer

Antisemitsche reacties na de betoging van 6 juni 2010 voor de ambassade van Israel

Deze  betoging van de Joodse jeugd waar ook het CCOBJ en de FJO achterstonden, om Israel te steunen, valse berichtgeving aan te klagen, het invoeren van het conflict in Belgie te weigeren en  het begrip twee volkeren, twee staten,één vrede  aan te prijzen, was de aanleiding tot een serie commentaren, zowel als reactie op een artikel van Mehmet Koksal op de webpage Parlemento als op Facebook.


 


Op deze webpagina  heeft me de volgende commentaren en/of bedreigingen kunnen lezen:


 


          Parlemento: reactie van « Zorglub »: « Een mooie bende democraten, die zionistische smeerlapperij die achter de slachtingen staat van  uitschot  dronken gemaakt door straffeloosheid en bloed, die achter een land een monsterlijk en fascistisch land staan…  Als„de diaspora“ zijn afstanden niet neemt  met het monster dat de Staat van Israël is, dat zij dan niet gaat huilen over de te verwachten gevolgen van haar handelingen… »  


(«  Une belle bande de démocrates que cette racaille sioniste qui justifie, légitime les massacres de soudards enivrés d’impunité et de sang, qui soutienne un pays monstrueux en état de fascisation avancée ! Si la « diaspora » ne prend pas ses distances avec cette « monstruosité » qu’est l’Etat d’Israel, qu’elle ne pleure pas les conséquences prévisibles de ses actes »)


http://parlemento.wordpress.com/2010/06/09/plus-de-500-juifs-sionistes-ont-manifeste-a-bruxelles-pour-soutenir-israel/


 


          Facebook: de reacties gaan in alle richtingen, o.a. in deze: « vele Joden in de Belgische regering maar dat maakt deel uit  van hun streven naar macht en geld. Als er moet betoogt worden voor de doden van Gaza of de onschuldigen dood op de schepen, dan niets. Dat is droevig maar voor de Joden is het normaal.  Wat een gangsters! »


(« beaucoup de juifs dans le gouvernement belge mais cela fait partie de leurs nature le pouvoir et l argent », « quand il faut manifester pour les morts de gaza ou les innocents morts sur les bateaux alors rien c est triste mais pour les juifs c est normal d abord eux apres les autres !!!!que des escros!!! »)


http://www.facebook.com/?ref=mb&sk=messages#!/profile.php?id=583557375&v=wall&ref=ts


 


Dit alles werd overgemaakt aan het Centrum voor Gelijkheid van Kansen

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now