Skip to content Skip to footer

Een antisemitisch lied ‘Neuk de Joden’ genoemd kan op het internet worden gedownload

Twee leerlingen uit Lyon die op internet op zoek waren naar muziek, vielen verast op het lied ‘Nique les Juifs’. Na ernaar te hebben geluisterd, konden ze zonder enig moeite zeggen dat het niet om de gezochte groep Pass pass ging. De rap begon met de volgende zin : “Je dédicace cette putain de zique à ces fils de putes de juifs”. Gevolgd gedurende 3 minuten en 20 seconden door een serie rijmen waarin wordt gezegd  “les juifs sont des kystes qu”il faut enlever, faut brûler”, “chiens qui servent à rien”, “faudrait tous tenir en laisse”. Of nog “Hitler, ce taré déterminé/ A compris qu”il fallait tous les gazer/ Comme des putains de cafards les écraser/ Jusqu”au dernier les exterminer.” Wat het refrijn betreft gaat het om een kinderstem die het vogende scandeerd : “A tous les juifs, niquez vos mères/ Brûler une synagogue, j”aimerais bien l”faire”. Na enkele dagen te hebben getwijfeld, heeft de CRIF de officier van justitie van de Rhône verwittigd.
Het lied stond op twee van de hoofddownloadsites. Wat wil zeggen dat er miljoenen potentiële luisteraars waren. De officier van justitie heeft het dossier doorgegeven aan de procureur van Lyon.
Dit feit speelt zich af in Frankrijk maar daar het op het internet stond, heeft dit gevolgen in de hele wereld en meer bepaald in de franstalige landen.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now