Skip to content Skip to footer

Facebook commentaar n.a.v. een artikel verschenen in La Libre Belgique

Het artikel betreft de affaire van de nazi-stijl costumen gedragen door Japanse zangeressen. Deze waren tijdens een concert, inderdaad uitgedost in costumen gelijkend op nazi uniformen, hetgeen op de sociaalnetwerken leidde tot protestacties van het Simon Wiesenthal Centrum. De platenfirma Sony Music heeft zijn verontschuldigingen aangeboden.
Daaropvolgend , vindt men een golf van antisemitische commentaren van Mijnheer Dubois waarin hij het heeft over het onderhoud van de « shoamania » door de « joodse lobby » en er op partijdige en onklare wijze, de Palestijnse kwestie inmengt. Hij rechtvaardigt een in de geschiedenis verankerd antisemitisme, door een link te leggen met de toestand van de Palestijnse slachtoffers van de goddeloze en wetteloze « Joden ».
Uittreksels :

– « De Joden doen er alles aan om de Shoamania in de geest van de mensen te handhaven, om Palestina te kunnen kannibaliseren ten bate van de heretz Israël » (« Les juifs font tout pour maintenir la shoamania dans l’esprit des gens pour pouvoir canibaliser la Palestine dans l’optique du heretz Israël ») ;
– « het is waar dat de Israëliërs nooit meer de uniformen van de Hagannah en de Irgoun zullen zien, de terroristische bewegingen in de stijl van Daesh in Europa… » (« C’est vrai que les israéliens ne revettront jamais les uniformes de la hagganah et de l’hirgoun, mouvements terroristes style daesh en Europe… ») ;
– « Het is omdat de Shoamania geen effect meer heeft, dat het anti-Joodse eeuwenoude gevoel, weer herleeft. De Joden hebben hun Eretz Israël, dat ze ernaar toegaan, hun aliya doen. Maar er zijn méér Joden buiten Israël dan in het Beloofde Land wat de verdrijving van de Palestijnen vergt, het plunderen van hun bezittingen en massa bestraffingen, onafgezien van de georganiseerde moord op elke Palestijnse aanrander die zonder enige vorm van proces doodgeschoten wordt. En wanner komt het dragen van een gele “Crescent”? » (« … C’est parce que la shoamania n’a plus d’effet et que le sentiment anti-juif, millénaire s’il en est, revient à la surface. Les juifs ont leur heretz Israël qu’ils y aillent, en vertu de l’alya. Seulement, il y a plus de juifs hors Israël qu’au sein de la terre promise qui exige l’expulsion des palestiniens au prix de spoliation de leurs biens et punitions de masse, sans compter la tuerie organisée contre tout palestinien agresseur abattu comme un chien sans aucune forme de procès. A quand le port du croissant jaune ? »).

20161102-facebook-lalibre-1

20161102-facebook-lalibre-2

20161102-facebook-lalibre-3

20161102-facebook-lalibre-4

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now