Skip to content Skip to footer

Geweldadige aanval tegen 4 orthodoxe Joden in Antwerpen

In de wijk Belz (Somerstraat enz.) heeft een man van ongeveer 1m70, tussen 20u en 20u30, 4 orthodoxe Joden op een gratuite manier hevige slagen toegebracht.


 


Hij nam er eerst twee onderhanden en viel daarna op nog gewelddadiger wijze een derde en tenslotte een vierde persoon aan, die op zijn fiets kon vluchten.


« Allah Akbar » (« Allah est grand ») et « Yahud, Yahud » (« Juif, Juif »).


 


Deze man heeft zijn slachtoffers toe getakeld met een stok en riep ondertussen « Allah Akbar » (« Allah is groot ») en « Yahud, Yahud » (« Jood, Jood »).


 


De twee eerste slachtoffers werden niet gekwetst, het derde heeft, onder andere, een slag met een stok op de arm gekregen.


 


Deze werd dan naar het ziekenhuis overgebracht en had verschillende breuken op de arm opgelopen.


 


Het  vierde slachtoffer daarentegen, kon met zijn fiets ontsnappen toen hij zag dat de aanvaller naar hem toe kwam, vond onderkomen en verwittigde de politie. De aanvaller die achter de fietser aan aan het lopen was, heeft op de deur van het huis waar het vierde slachtoffer zich verschool geslagen.


 


Toen een van de slachtoffers de stok opraapte, kon de aanvaller ontsnappen.


 


De politie, die ter plaatse kwam, heeft een rapport opgesteld en heeft een klacht gekregen en zij gaan verder met hun onderzoek.                             

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now