Skip to content Skip to footer

NIET MEER
ZWIJGEN,

IS AL HANDELEN
EN ONZE STRIJD BIJ TE STAAN.

Elke klacht die bij de politie wordt ingediend, kan worden geteld. Omdat de antisemitische daad een bedreiging vormt voor de waarden van onze democratie, moet zij worden berecht en veroordeeld.

Als u getuige of slachtoffer bent van antisemitische daden, kunt u :

Als u getuige of slachtoffer bent van antisemitische daden, kunt u :

contact met ons opnemen via e-mail op: info@antisemitisme.be of ons opbellen onze hotlinenummer 0483 818 818, een antwoordapparaat is 24 uur per dag bereikbaar.

Laat uw volledige contactgegevens achter:
  • naam,
  • voornaam
  • telefoonnummer
  • en uw boodschap.

Als u getuige of slachtoffer bent van ernstige antisemitische daden :

Verwittig de politie rechtstreeks op 101 101 en Antisemitisme.be op het nummer 0483 818 818. Laat u verhoren door een politieagent en vraag om een kopie van het proces verbaal van het verhoor.

Stuur ons dan een kopie van het proces-verbaal van het verhoor per e-mail naar info@antisemitisme.be, of geef ons op zijn minst de naam en de contactgegevens van de politieambtenaar die uw verhoor opnam.

Ons werk heeft tot doel de veiligheid van onze Gemeenschap te waarborgen, dit in samenwerking met de bevoegde instanties en uw informatie is daarbij van enorme waarde.

Als u het slachtoffer bent van antisemitische berichten of opmerkingen op internet en sociale netwerken, of zulks leest :

Als u het slachtoffer bent van antisemitische berichten of opmerkingen op internet en sociale netwerken, of zulks leest:

 
 

 

 

  • Meld het ons direct via het online formulier of via het nummer
    0483 818 818.
  • Vergeet niet een screenshot te maken en de url van de publicatie te kopiëren. Vermeld het sociale netwerk of de media, evenals de datum van publicatie.
  • Stuur ons deze informatie. Het is belangrijk te onthouden dat al uw gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld.

 

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now