Skip to content Skip to footer

Antisemitische commentaren op Facebook

In reactie op een artikel uitgegeven  op de website van een vlaams dagblad « Het Belang van Limburg » heeft een gebruiker van het sociaal netwerk Facebook « Bala de Lumey » alsook een  andere gebruiker « Dirk Voorspoels » met de volgende woordengereageerd :


 


           Bala de Lumey : « Joden denken echt dat zij gelijk hebben. Ze denken echt dat zij mogen moorden ene branden omdat er 70 jaar geleden een gek was die hun niet moest. Moeten we nu toelaten dat de joden blijven moorden en plunderen in naam van de rechtvaardigheid? neen hoor, ze zijn heel fout bezig. Wat breivik deed in Oslo, doen de joden elke dag al 50 jaar lang. »


           Dirk Voorspoels : « Na 70 jaar laten de europese politici zich nog altijd chanteren door de joden met de holocaust en europa betaald nagenoeg heel de gaza en veel in palestina en libanon uit aangekweekt schuldgevoel, de gucht heeft 100% gelijk maar dat mag je natuurlijk niet zeggen tegen een groep die het voor het zeggen heeft in amerika en voor de rest 60% van de werelfinancien en wereldeconomie in handen heeft (google “rothschild”) »


 


De commentaren werden naar de Centrum voor Gelijkheid van Kansen doorgegeven.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now