Skip to content Skip to footer

Intimidatie van joodse instellingen via emails

Sedert oktober 2014 overspoelt B.L. de liberale gemeenschap Beit Hillel, het Instituut voor Joodse Studies, de Alliance Israélite Universelle en The Temple Institute met emails.

Twee van deze emails, onder de titel  « Ik steek de tora in mijn a… » (« Je fous la torah dans mon cul »), kondigen de derde wereldoorlog aan, schelden Israel uit, hebben het over uitroeiing…

In een andere email kondigt hij de definitieve uitschakeling aan van het joodse volk, zoals aangekondigd door de profeet Mohammed en uitgelegd in het artikel « Het einde van het volk van Israël, een koranische waarheid » ” (« La fin du peuple d’Israël, une vérité coranique ») (geschreven door de Cheikh Abou’l-Walid El-Ansari).

Dan, in verschillende emails op 18 januari, uit hij doodsbedreigingen, kondigt hij aan in het kamp te staan van de “Islam Djihad”, dat hij  de Joden haat en tekent “Dieudonné”.  De zelfde dag nog, stuurt hij een laatste email waarin hij vaarwel zegt en belooft dat de volgende maal zij van hem nieuws zullen krijgen, de Joden zullen sterven.

Het signalement werd doorgegeven aan het Interfederaal Centrum voor Gelijkheid van Kansen.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Now